Ruitreparaties


Sterreparatie
10% van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit. Heeft u een ster of scheur in uw voorruit? Kom direct naar GlasGarage en voorkom doorscheuren!

Een sterretje in uw ruit kan makkelijk leiden tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen, bijvoorbeeld als u de airconditioning aanzet in zomers weer. Gelukkig kunt u ergere schade, voor zowel uw auto als uw portemonnee, voorkomen. Sterren of scheuren in uw ruiten zijn namelijk vrij gemakkelijk te repareren.

Met onze hars-injectiemethode verdwijnen sterren en scheurtjes vrijwel geheel en krijgt u levenslang GlasGarage-garantie. Reparatie van de voorruit wordt in de meeste gevallen (vanaf WA+) compleet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

sterretjegescheurde-ruitruitgerepareerde-ruit

Autoruit vervangen
Als reparatie van uw voorruit met hars-injectie niet meer mogelijk is, kunt u bij GlasGarage uitstekend terecht voor volledige vervanging van uw vooruit. Snel, vakkundig en met levenslang garantie op uitgevoerde werkzaamheden. Voor alle auto merken!

Het lijkt wel alsof uw auto net uit de fabriek is gekomen! Bovendien nemen wij u alle financiële en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij. GlasGarage is een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Wanneer u uw autoruit door ons laat vervangen bent u verzekerd van een hechte en waterdichte lijmverbinding. Alle GlasGarage vestigingen werken met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, zodat uw (voor)ruit perfect op z'n plaats blijft

CONTACTGEGEVENS

Glasgarage Boxmeer

Lionstraat 7

5831 AL Boxmeer

 

T: 0485 - 574 711

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Telefoonnummer voor buiten de kantooruren (24 uur per dag bereikbaar)

T: 0800 - 1246

OPENINGSTIJDEN

maandag:

dinsdag:

woensdag:

donderdag:

vrijdag:

zaterdag:

zondag:

07:45-17:30

07:45-17:30

07:45-17:30

07:45-17:30

07:45-17:30

09:00-11:00

gesloten