VOOR EEN AFSPRAAK BEL 0485 – 585 112

Autoruitschadespecialist

A•Glas Autoruitschade Fransen is een echte specialist in autoruitschadeherstel en geeft iedere klant een persoonlijke benadering, want wij weten dat autoruitschade al vervelend genoeg is.

10% van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit. Heeft u een ster of scheur in uw voorruit? Kom direct naar A•Glas Autoruitschade Fransen en voorkom doorscheuren!

Over het algemeen geldt dat als u verzekerd bent tegen ruitschade, we de ruit kosteloos kunnen repareren. Ook regelen wij alles met uw verzekering. Of het nu gaat om het repareren van een ster in uw voorruit of het volledig vervangen van deze ruit, bij A•Glas Autoruitschade Fransen bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en persoonlijke service. Onze vakkundige monteurs helpen u snel en efficiënt. Ze laten sterren en scheuren bijna volledig verdwijnen met de hars-injectiemethode en monteren nieuwe autoruiten met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijm-systeem. Alles om u weer snel en veilig op weg te krijgen.

MAAK EEN AFSPRAAK
EEN STERRETJE,
WIJ REPAREREN UW AUTO
EEN SCHEUR,
WIJ REGELEN DE VERZEKERING
TOCH DE HELE RUIT VERVANGEN?
U HAALT UW AUTO OP!
WIJ MAKEN HET ALS NIEUW!