VOOR EEN AFSPRAAK BEL 0485 – 574 711

10% van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit. Heeft u een ster of scheur in uw voorruit? Kom direct naar GlasGarage en voorkom doorscheuren!

Over het algemeen geldt dat als u verzekerd bent tegen ruitschade, we de ruit kosteloos kunnen repareren. Ook regelen wij alles met uw verzekering. Of het nu gaat om het repareren van een ster in uw voorruit of het volledig vervangen van deze ruit, bij GlasGarage bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en persoonlijke service. Onze vakkundige monteurs helpen u snel en efficiënt. Ze laten sterren en scheuren bijna volledig verdwijnen met de hars-injectiemethode en monteren nieuwe autoruiten met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijm-systeem. Alles om u weer snel en veilig op weg te krijgen.

Sterreparaties worden vaak zonder kosten voor u uitgevoerd. Vervanging van uw vooruit kan al vanaf nul euro eigen risico. Het vervolg van de schadeafhandeling is afhankelijk van uw verzekeringsdekking. Is uw autoruit helemaal kapot en durft u niet verder te rijden? Geen paniek. Bij GlasGarage staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Daarom komen wij graag bij u langs om een sterretje of scheur in uw voorruit op locatie te repareren. Dat kan bij u thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook bij uw werk. De keuze is aan u. Bel ons en onze mobiele service komt naar u toe!

GlasGarage is aangesloten bij Glasgarant. Glasgarant heeft als doel de kwaliteit te waarborgen, efficiency te verbeteren en klanttevredenheid te verhogen binnen de branche van autoruitschade-herstel.

MAAK EEN AFSPRAAK
EEN STERRETJE,
WIJ REPAREREN UW AUTO
EEN SCHEUR,
WIJ REGELEN DE VERZEKERING
TOCH DE HELE RUIT VERVANGEN?
U HAALT UW AUTO OP!
WIJ MAKEN HET ALS NIEUW!